Galleri

Diverse arrangementer

Arkitekturløbet 2011

Arkitekturløbet 2010

1000 mennesker deltog torsdag den 20. maj i Arkitekturløbet 2010

 

I år gik turen rundt til ny arkitektur og nye byrum på Østerbro. Løbet blev skudt i gang på Amerika Plads og undervejs på den 6,2 km. lange rute kom deltagerne blandt andet igennem Fyrtårnet, Nordlyset, Harbour House i Nordhavnen og Charlottehaven.

 

Vejret var flot, stemningen var god og efter løbet var der grillpølser, fadøl og jazz-musik til alle deltagere.

 

 

Over 1000 mennesker troppede op med kridtede løbesko til Arkitekturløbet 2011, som denne gang foregik på Sluseholmen og Teglholmen i Københavns Sydhavn.

 

Stemningen var god og som de tidligere fire år viste vejret sig fra sin bedste side denne augustaften med høj sol og dejlig temperatur.

 

På den 6 km lange rute på Sluseholmen og Teglholmen kom løberne forbi og helt tæt på en række arkitektonisk interessante byggerier og områder, herunder Metropolis, Teglværksbroen, den kommende skole på Teglholmen, Sømærk og Frederikskaj boliger

 

Traditionen tro blev stemningen i målområdet holdt oppe af tonerne til jazz, kold fadøl og duften af grillpølser!

 

 

NETS Grillfest

En mindre afdeling hos NETS Danmark, valgte at leje Grillcyklen.dk til et af deres arrangementer.

 

 

Giro d'italia 2012

Giro d'Italia 2012 var den 95. udgave af verdens næststørste etapeløb, Giro d'Italia og blev kørt i perioden 5.-27. maj 2012. Årets udgave havde for første gang start i den danske by Herning, hvor de to første etaper havde mål. Tredje etape blev kørt i og omkring Horsens, inden feltet efter med en hviledag fortsatte til Verona, hvorefter de restende etaper køres i Italien

 

Grillcyklen var til stede ved starten af etapeløbet i Herning.

 

 

Bakken åbnede 25 Marts, og traditionen tro, startede det på Nørrebrogade i København hvor bikere kom langvejs fra, for at køre imod Klampenborg senere på aftenen.

 

Grill- og ølcyklen var dette år til stede, for at sørge for de sultne og tørstige bikere samt tilskuere der var samlet på Nørrebro inden turen gik videre.

 

 

 

Bakkens åbning 2010

Grillcyklen.dk - Nyrupvej 34 - 4296 Nyrup - info@grillcyklen.dk - Tlf.: 27 66 17 77 - CVR: 30038851